Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2012. Április 02. 14:25, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Visszahízott Janicsák Veca

Visszahízott Janicsák Veca

Újra kikerekedett az énekesnő, ám ő tagadja , hogy hízott.

Janicsák Veca a jól ismert jojó-effektussal küzd, akárcsak sok, hízásra hajlamos sorstársa. Keményen meg kell dolgoznia minden mínusz kilóért, ám ha egy kicsit nem figyel oda az étkezésére, egyből visszaszedi, amit leadott - írja a Bors. A tavalyi nagy koncertje előtt 10 kilótól szabadult meg, ám amikor egy minap tartott díjátadó gálán megjelent, úgy tűnt, az énekesnő visszahízott. Veca azonban állítja, vékonyabb, soványabb, mint tavaly.

Elmondása szerint az Aréna-koncertje óta további pluszkilóktól szabadult meg. "Ez a súlykérdés engem ebben a formában nem érdekel. Úgy gondolom, ez elsősorban az egészsége miatt fontos" - jelentette ki. Mint mondta, nagyon sokat sportol azért, hogy jó erőnléte legyen, valamint egészségesen próbál étkezni, emiatt pedig folyamatosan csúsznak le róla a kilók. "Hogy kinek tetszik az alakom és kinek nem, az számomra nem téma" - hangoztatta az énekesnő, aki hamarosan egy, egészséges életmódot népszerűsítő kampány arca lesz.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 15. 08:56, vasárnap | Bulvár

Semjén Zsolt: menthetetlen, visszataszító és botrányos néhány pap közelmúltbeli botránya

Menthetetlennek, visszataszítónak és botrányosnak nevezte Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes annak a néhány papnak a közelmúltbeli botrányát, amelyek - mint mondta - \"az egyházat és a keresztény közéletet egyaránt megrázták\".

2024. Szeptember 13. 07:00, péntek | Bulvár

Az étterem kamerafelvételei alapján jött rá a NAV, hogy bevételeinek egy részét eltitkolja a cég

Nem is hinné, milyen agyafúrtak a NAV ellenőrei.

2024. Szeptember 10. 07:40, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve a horvátországi Plitvicei-tavaknál

Idősebb férfire támadt egy medve a Plitvicei-tavaknál Horvátországban, az őt ápoló orvosok szombat este közölték, a férfi állapota stabil - közölte internetes oldalán a horvát közszolgálati televízió (HRT).

2024. Szeptember 06. 08:26, péntek | Bulvár

A Nélküledet játssza a legújabb zenélő út Magyarországon

Hatvan és Lőrinci között, a 21-es főúton készült el Magyarország harmadik zenélő útburkolata