Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2012. December 03. 15:02, hétfő | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Újabb átverés: Milliókkal lépett le a Damu-film producere

Újabb átverés: Milliókkal lépett le a Damu-film producere

Keresik a befektetőket.

Bíróság elé akarják állítatni azt a producert, aki megígérte, filmet készít Damu Roland életéről, a raboskodó színész főszereplésével, ám miután a szponzoroktól beszedte a pénzt, nyoma veszett.

Egy producer körülbelül két hónappal ezelőtt állt elő azzal az ötlettel, hogy filmet akar készíteni Damu Roland életéből, melynek főszerepére magát a színészt szerették volna felkérni. A tárgyalások azonban el sem jutottak abba a fázisba, hogy a börtönben ülő színészt megkereshessék, ugyanis a készülő alkotás producere eltűnt.
- Úgy gondoljuk, hogy átvert mindenkit. Tudomásunk szerint többekkel is tárgyalt és ígéretek is voltak szponzoroktól. Pénzt azonban nem láttunk, mint ahogyan azóta őt sem – mondta az egyik stábtag, aki friss információval is szolgált az ügyben. Elmondta, hogy mivel továbbra sem került elő a producer és a pénz is eltűnt, amit a szponzoroktól összeszedett, így feljelentést tettek ellene.
Azt, hogy pontosan milyen összegről lehet szó, csak megtippelni tudta a megvezetett stábtag. Állítólag eddig 5-6 millió forintot keresnek az eltűnt férfin, de nem lehetetlen, hogy később előkerülnek még károsultak. A filmes éppen ezért azt kéri, ha valakinél felbukkant a producer, aki a készülő Damu-filmre kért pénzt, akkor mindenképpen jelentkezzen, mert csak így van rá remény, hogy felgöngyölíthetik az ügyet.

Címkék: damu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 15. 08:56, vasárnap | Bulvár

Semjén Zsolt: menthetetlen, visszataszító és botrányos néhány pap közelmúltbeli botránya

Menthetetlennek, visszataszítónak és botrányosnak nevezte Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes annak a néhány papnak a közelmúltbeli botrányát, amelyek - mint mondta - \"az egyházat és a keresztény közéletet egyaránt megrázták\".

2024. Szeptember 13. 07:00, péntek | Bulvár

Az étterem kamerafelvételei alapján jött rá a NAV, hogy bevételeinek egy részét eltitkolja a cég

Nem is hinné, milyen agyafúrtak a NAV ellenőrei.

2024. Szeptember 10. 07:40, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve a horvátországi Plitvicei-tavaknál

Idősebb férfire támadt egy medve a Plitvicei-tavaknál Horvátországban, az őt ápoló orvosok szombat este közölték, a férfi állapota stabil - közölte internetes oldalán a horvát közszolgálati televízió (HRT).

2024. Szeptember 06. 08:26, péntek | Bulvár

A Nélküledet játssza a legújabb zenélő út Magyarországon

Hatvan és Lőrinci között, a 21-es főúton készült el Magyarország harmadik zenélő útburkolata