Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2017. Október 23. 09:58, hétfő | Belföld
Forrás: mti

Több mint 2000 játék mutatkozik be a Társasjátékok ünnepén

Több mint 2000 játék mutatkozik be a Társasjátékok ünnepén

November utolsó hétvégéjén rendezik meg idén Budapesten, a Lurdy Házban a Társasjátékok Ünnepe elnevezésű kétnapos rendezvényt,

amelyen több mint 2000 gyerek, családi, felnőtt, logikai, fejlesztő, parti, stratégiai és társasjátékkal ismerkedhet meg a közönség.

A Társasjátékok Ünnepe kétnapos rendezvényt idén november 25-én és 26-án rendezik meg. A program lehetőséget ad arra, hogy a látogatók minél több társasjátékot próbáljanak ki, és ízelítőt kapjanak a játékok változatos világából - olvasható a szervezők MTI-hez eljuttatott közleményében.

A rendezvényen 350 asztalon 60 játékmester mutatja be a több mint 2000 társasjátékot hat teremben, ahol nemcsak megnézni lehet őket, hanem ki is lehet próbálni mindegyiket.

A hétvégén különféle társasjátékos versenyekkel is készülnek a szervezők, valamint verseny is lesz.

Újdonság, hogy idén egy gyerekteremmel is készülnek a szervezők, ahova a 3-7 éves korúakat várják a kiefejezetten a korosztály számára készült társasjátékokkal.

A rendezvényen több klub és az egyre népszerűbb társasjátékos kávézók is bemutatkoznak, a játékfejlesztők pedig egy külön teremben tesztelhetik és az érdeklődők javaslatai alapján tökéletesíthetik a maguk fejleszetette játékokat.

A programot évről évre egyre többen látogatják, tavaly már 2500 érdeklődőt vonzott a hétvége.

Címkék: társasjáték

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket

2024. Szeptember 19. 15:28, csütörtök | Belföld

Árvíz - OVF: megkezdődött a Duna tetőzése a Szigetköznél