Városlista
2024. szeptember 19, csütörtök - Vilhelmina

Hírek

2012. Február 25. 14:15, szombat | Bulvár
Forrás: STOP

Soma olyan szexet ígér, amit eddig senki

Soma olyan szexet ígér, amit eddig senki

Soma Mamagésa újabb könyvön dolgozik, aminek ezúttal központi témája a szex lesz. Az újságíró, énekes azt reméli, hogy az őszinte önvallomás sokakat felszabadíthat majd.

Tiszta szex címmel ad ki könyvet hamarosan Soma Mamagésa, akinek gondolatai az utóbbi időben az írás körül forogtak. Ahogy ő mondta: még sosem volt ilyen áldásos állapotban, egy áramlásban jött minden, s bár korábban is jelent meg könyve, de témájánál fogva akkor nem érezhette magát annyira szabadnak, mint itt.

- Szerintem ennél őszintébb, vagányabb, leleplezőbb, ütősebb könyv a szexről magyar piacon még nem jelent meg, mint, amit én leteszek majd az asztalra. Életem fő művének tartom. Ilyen áldásos írásos állapotom még az életben nem volt! Leültem és mintha egy nagy kastélyba lépnél be, ahol tudod, hogy rengeteg szoba van, sejted, hogy hol a bálterem, a cselédszárny, de még újabb és újabb szobák nyílnak meg... - emlékezett vissza az írás pillanataira Soma, aki elárulta: áprilisban jelenik majd meg a nagy mű, ami reményei szerint sokaknak segítséget nyújt majd.

- Abszolút a saját életemet rakom ki az asztalra. Egyrészt, mert eljutottam arra a pontra, hogy senkinek nem kívánok megfelelni, másrészt szeretnék segíteni embertársaimnak, hogy ráébredjenek ők is: mindannyian egyediek vagyunk. Az isteni önvaló, aminek meg kell felelni, bennünk van. Hívhatjuk akár lelki ismeretnek is, amivel nekünk el kell számolnunk. Ahhoz, hogy az emberiség spirituális szempontból is felnőjön, túl kell lennie a szexen - magyarázta a STOPnak Mamagésa, aki hozzátette: a sok őszinte önvallomás mellett, legfőbb célja ezzel a könyvvel az emberek felszabadítása.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 15. 08:56, vasárnap | Bulvár

Semjén Zsolt: menthetetlen, visszataszító és botrányos néhány pap közelmúltbeli botránya

Menthetetlennek, visszataszítónak és botrányosnak nevezte Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes annak a néhány papnak a közelmúltbeli botrányát, amelyek - mint mondta - \"az egyházat és a keresztény közéletet egyaránt megrázták\".

2024. Szeptember 13. 07:00, péntek | Bulvár

Az étterem kamerafelvételei alapján jött rá a NAV, hogy bevételeinek egy részét eltitkolja a cég

Nem is hinné, milyen agyafúrtak a NAV ellenőrei.

2024. Szeptember 10. 07:40, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve a horvátországi Plitvicei-tavaknál

Idősebb férfire támadt egy medve a Plitvicei-tavaknál Horvátországban, az őt ápoló orvosok szombat este közölték, a férfi állapota stabil - közölte internetes oldalán a horvát közszolgálati televízió (HRT).

2024. Szeptember 06. 08:26, péntek | Bulvár

A Nélküledet játssza a legújabb zenélő út Magyarországon

Hatvan és Lőrinci között, a 21-es főúton készült el Magyarország harmadik zenélő útburkolata