Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2012. Október 11. 05:00, csütörtök | Belföld
Forrás: MTI

Rolling Stones-világpremier a Petőfi Rádióban csütörtök reggel

Rolling Stones-világpremier a Petőfi Rádióban csütörtök reggel

Magyarországon a Petőfi rádió Talpra Magyar! című műsorában csütörtök reggel 9 óra 20 perckor - azaz egy időben a BBC-vel és a nagy nemzetközi rádióállomásokkal - mutatják be a Rolling Stones zenekar legújabb, Doom And Gloom című kislemezének címadó dalát - tájékoztatta a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Sajtóirodája az MTI-t.

A Doom And Gloom a novemberben megjelenő jubileumi, GRRR! című nagylemezen is hallható lesz. Az új szerzeményt csak a világpremier bemutatása után (magyar idő szerint október 11-én 9 óra 20 perckor) lehet majd letölteni az iTunes oldaláról is - tették hozzá.
Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts és Ronnie Wood legutóbb hét évvel ezelőtt, 2005-ben vonult stúdióba, amikor Bigger Bang című lemezüket készítették. A Doom And Gloomot, valamint a kislemez másik új, One More Shot című dalát egy párizsi stúdióban vette fel az együttes. Az album producere ismét Don Was volt, akivel a zenekar legutóbbi öt lemezén (Voodoo Lounge, Stripped, Bridges To Babylon, Live Licks, A Bigger Bang) is együtt dolgozott - olvasható a Universal Music Hungary kiadó közleményében.
A GRRR! november 12-én jelenik meg, amelyen a két új dal mellett olyan klasszikus Stones-számok is szerepelnek majd, mint a Gimme Shelter, (I Can't Get No) Satisfaction, Jumpin' Jack Flash, Street Fighting Man, Start Me Up, Beast of Burden, Tumbling Dice, Love Is Strong.

Címkék: Kultúra-zene

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket