Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2015. Szeptember 07. 07:02, hétfő | Bulvár
Forrás: MTI

Robert Redford új filmje színesítette a csöndes mozis hétvégét Észak-Amerikában

Robert Redford új filmje színesítette a csöndes mozis hétvégét Észak-Amerikában

Robert Redford A Walk in the Woods című Sundance filmfesztiválon bemutatkozott filmje színesítette az amúgy csöndes mozis hétvégét Észak-Amerikában - ismertette vasárnap a Variety.com.

A Redford-vígjátékra péntektől vasárnapig 8,1 millió dollárért (2,3 milliárd forintért) váltottak jegyet az amerikai és kanadai nézők.

A kasszasikerlista csúcsára a War Room című dráma jött föl 9,3 millió dolláros jegyeladással, lecserélve a hetek óta hódító Egyenesen Comptonból című zenés filmet, amely 8,9 millió dollárral növelte bevételeit, s így hamarosan eléri a 150 millió dollárt.

A War Roomban Priscilla Shirer, T.C. Stallings és Karen Abercrombie alakítja a főszerepeket, a filmet Alex Kendrick rendezte.

A hétfői Labour Day ünnepnappal kiegészülő hétvége talán az év legszerényebb mozis kasszáját hozza majd a boxoffice-elemzők szerint. A hétvége három napja alatt egyetlen filmre sem váltottak tízmillió dollár fölött jegyet a nézők Észak-Amerikában, ami idén még nem fordult elő.

A kasszasikerlista negyedik helyén holtversenyben áll kicsivel 7 millió dollár feletti bevétellel a Mission: Impossible - Titkos nemzet és A szállító - Örökség című akciófilm.

Címkék: film, mozi, robert redford

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 15. 08:56, vasárnap | Bulvár

Semjén Zsolt: menthetetlen, visszataszító és botrányos néhány pap közelmúltbeli botránya

Menthetetlennek, visszataszítónak és botrányosnak nevezte Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes annak a néhány papnak a közelmúltbeli botrányát, amelyek - mint mondta - \"az egyházat és a keresztény közéletet egyaránt megrázták\".

2024. Szeptember 13. 07:00, péntek | Bulvár

Az étterem kamerafelvételei alapján jött rá a NAV, hogy bevételeinek egy részét eltitkolja a cég

Nem is hinné, milyen agyafúrtak a NAV ellenőrei.

2024. Szeptember 10. 07:40, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve a horvátországi Plitvicei-tavaknál

Idősebb férfire támadt egy medve a Plitvicei-tavaknál Horvátországban, az őt ápoló orvosok szombat este közölték, a férfi állapota stabil - közölte internetes oldalán a horvát közszolgálati televízió (HRT).

2024. Szeptember 06. 08:26, péntek | Bulvár

A Nélküledet játssza a legújabb zenélő út Magyarországon

Hatvan és Lőrinci között, a 21-es főúton készült el Magyarország harmadik zenélő útburkolata