Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2013. Május 02. 17:27, csütörtök | Belföld
Forrás: MTI

Portik-Laborc - Az MSZP feljelenti Kósa Lajost

Portik-Laborc - Az MSZP feljelenti Kósa Lajost

Az MSZP feljelenti Kósa Lajost, a Fidesz alelnökét reggeli nyilatkozata miatt - közölte Török Zsolt szóvivő csütörtökön újságírókkal.

Kósa Lajos a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában azt mondta: "politikai bűnözők vannak a szocialisták között", és amíg ezt az MSZP nem tisztázza, nem lehet demokratikus pártnak tekinteni.
"Egy demokratikus országban nincs helye az MSZP-nek" - jelentette ki a Fidesz alelnöke, akit azzal kapcsolatban kérdeztek, hogy az M1 szerda esti Híradója egy három évvel ezelőtti rendőrségi dokumentumra hivatkozva közölte: Portik Tamás, az 1990-es évek olajszőkítési ügyleteiről ismert Energol Rt. egykori igazgatója állhatott a Kósa Lajos elleni lejárató akció mögött a 2010-es országgyűlési választások előtt.
Török Zsolt szerint Kósa Lajosnak "bíróság vagy orvos szakértői bizottság előtt kell felelnie" nyilatkozatáért. Az MSZP szóvivője azt mondta: semmi alapja annak, hogy a szocialisták akarták volna lejáratni Kósa Lajost. Portik Tamás segítségét az MSZP sohasem fogadná el - fűzte hozzá.

Címkék: Pártok-MSZP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket