Városlista
2024. szeptember 21, szombat - Máté

Hírek

2018. December 27. 07:32, csütörtök | Belföld
Forrás: mti

Négy halálos baleset történt karácsonykor

Négy halálos baleset történt karácsonykor

Négy balesetben öten vesztették életüket az ország közútjain az ünnep három napján - közölte a rendőrség csütörtökön a honlapján.

Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata azt írta: december 24-én 0 órától december 26-án 24 óráig a rendőrök 64 olyan közúti közlekedési balesetnél intézkedtek, ahol sérülés is történt. A halálos kimenetelűeken felül 20 baleset súlyos, 40 könnyű sérüléssel végződött.

A rendőrök 252 embert állítottak elő, köztük 108-at bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt, 23-at ittas vezetés miatt.

A rendőrök 60 jogellenesen Magyarországon tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek vissza az ideiglenes biztonsági határzáron, és 4 embert akadályoztak meg abban, hogy belépjen az ország területére - írták.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket