Városlista
2024. szeptember 19, csütörtök - Vilhelmina

Hírek

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld
Forrás: MTI

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

Az Országos Mentőszolgálat sajtóügyelete péntek este az MTI megkeresésére azt írta: több mentőt is riasztottak a helyszínre, egy embert súlyos sérülésekkel vittek kórházba, további hármat - köztük egy gyermeket - és a balesetet szenvedett mentőegység három tagját pedig könnyebb sérülésekkel.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a honlapján azt közölte, hogy az ütközés miatt lezárták a Margit híd felé az útszakaszt, a tömegközlekedési eszközök sem járnak. Az úttesten sok a törmelék, megtisztításához várják a Fővárosi Közterület-fenntartó szakembereit.

Címkék: baleset, mentőautó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 19. 15:28, csütörtök | Belföld

Árvíz - OVF: megkezdődött a Duna tetőzése a Szigetköznél

2024. Szeptember 19. 06:00, csütörtök | Belföld

Árvíz - Orbán Viktor: megkezdődött a védekezés legnehezebb szakasza

Megkezdődött az árvízi védekezés legkomolyabb és legnehezebb szakasza, ami a számítások szerint jövő hét csütörtökig tart

2024. Szeptember 19. 06:00, csütörtök | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: kisebb lesz az árvíz, mint 2013-ban

A becslések szerint a maximális vízszint 40 centiméterrel alacsonyabb lesz, mint a 2013-as nagy árvíz idején Budapestnél, illetve a város feletti folyószakaszokon -

2024. Szeptember 18. 06:00, szerda | Belföld

Árvíz - OVF: hosszú ideig elhúzódó árhullámra kell felkészülni

Hosszan elhúzódó árhullámra kell felkészülni, sokáig lesz érvényben harmadfokú készültség az érintett folyókon - mondta az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) szóvivője az M1 aktuális csatorna kedd délutáni műsorában.