Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2020. Február 27. 06:25, csütörtök | Belföld
Forrás: infováros

Lecsapott egy drogdíler családra a rendőrség - VIDEÓ

Lecsapott egy drogdíler családra a rendőrség - VIDEÓ

Többeknek adott el a gyanú szerint új pszichoaktív szereket és marihuánát a két férfi és a nő Békés megyében, ezért a rendőrség őrizetbe vette őket kedden Lőkösházán.

Kábítószerrel és új pszichoaktív anyaggal kereskedő családot fogtak el a rendőrök kedden Lőkösházán. Egy férfi, a fia és a fiatalabbik férfi felesége a gyanú szerint az elmúlt években többeknek adott el új pszichoaktív anyagot és marihuánát – közölte a rendőrség oldalán.

Kifejtve, hogy éppen a rendőri intézkedés előtt távozott tőlük egy medgyesegyházi nő, akinél a nyomozók növényi törmeléket, valószínűleg marihuánát találtak.

A család házában, a hűtőszekrényben, egy kis műanyag dobozban fehér por, egy edényben pedig kábítószer gyanúját keltő növényi törmelék volt. Ezeket a nőnél talált anyaggal együtt a rendőrség lefoglalta és szakértő vizsgáltja meg.

A két lőkösházi férfit és a nőt a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya kedden kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket