Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2013. Február 06. 10:39, szerda | Belföld
Forrás: MTI

Kihelyezett frakcióüléssel kezdi a Jobbik is a tavaszi ülésszakot

Kihelyezett frakcióüléssel kezdi a Jobbik is a tavaszi ülésszakot

Szerdától két napon keresztül a Heves megyei Demjénben tart évnyitó frakcióülést a Jobbik - jelentette be az ellenzéki párt elnök-frakcióvezetője szerdán, Budapesten.

Vona Gábor tájékoztatása szerint szerdán az ő helyzetértékelő előadásával kezdődik a parlamenti képviselőcsoport ülése, ahol ismerteti az Országgyűlés tavaszi ülésszakára vonatkozó elképzeléseit is.
Vona Gábor álláspontja szerint a jövő héten kezdődő parlamenti ülésszak alatt három témára kell plusz energiát fordítania a Jobbik frakciójának: a gazdasági fordulatra, vagyis a párt Hét vezér tervének "kibontására"; az egészségügy helyzetére és a közbiztonságra, annak is a helyi szintű megerősítésére.
Vona Gábor közölte, csütörtökön négy témakörről tart vitát a Jobbik-frakciója: a Dunai vízszabályozás lehetőségeiről, a rezsicsökkentés folytatásának "számukra kívánatos formáiról", a köz- és felsőoktatás válságáról, valamint a nyugdíjasok helyzetéről, mert ebben a társadalmi rétegben a Jobbiknak "le kell dolgoznia a politikai támogatói hátrányát".

Címkék: Pártok-Jobbik

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket