Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2021. November 19. 10:30, péntek | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Kétszer ölt, lezárták a nyomozást

Kétszer ölt, lezárták a nyomozást

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság befejezte a nyomozást M. Szabolcs és társa ügyében.

A nyomozás adatai szerint a hajléktalan életmódot folytató M. Szabolcs 2021. január 11-én éjszaka Salgótarjánban egy híd alatt szóváltásba keveredett nő ismerősével. Ezt követően a férfi késsel, több alkalommal megszúrta a nőt, aki ennek következtében a helyszínen életét vesztette – közölte a rendprség.

A nyomozás során megállapítást nyert továbbá az is, hogy 2020 nyarán M. Szabolcs élettársával, V. Szilviával a megyeszékhely belvárosában, szerelemféltés miatt, több késszúrással megölt egy hajléktalan férfit, akinek holttestét V. Szilvia rejtette el a helyszín közelében. A holttestet a nyomozók a terheltek által megjelölt helyszínen megtalálták és azonosították.

A jelenleg is letartóztatásban lévő 45 éves M. Szabolcs ellen több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntett és az 50 éves V. Szilvia ellen társtettesként elkövetett emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya befejezte, az ügy iratait átadta az illetékes ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 19. 08:08, csütörtök | Kék hírek

Élőben követték a biztonsági kamerán, így kapták el a kerékpártolvajt - Videó

Összesen kilenc bringát vitt el a tolvaj.

2024. Szeptember 10. 07:50, kedd | Kék hírek

Döbbenet, miket csinálnak egyesek a magyar autópályákon - Videó

Életveszélyes tolatások kerültek be az autópályákat fenntartó MKIF Zrt. legújabb összeállításába.

2024. Szeptember 05. 07:35, csütörtök | Kék hírek

A budapesti reptéren fogta el az NNI a québeci gyilkost

A budapesti Liszt Ferenc-repülőtéren fogták el azt az algériai-kanadai–magyar hármas állampolgárságú férfit, akit Kanadában gyilkosságért életfogytiglanra ítéltek, de májusban megszökött a börtönből; azóta keresték a hatóságok