Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2012. Augusztus 16. 14:36, csütörtök | Belföld
Forrás: MTI

Jobbik: miért hirdet a Közgép a Népszabadságban és a Népszavában?

Jobbik: miért hirdet a Közgép a Népszabadságban és a Népszavában?

A Jobbik szerint a "szinte teljes egészében állami megrendelésekből élő" Közgép a Népszabadságban és a Népszavában megjelentetett hirdetéseivel a két újság hallgatását akarja megvásárolni.

Pörzse Sándor, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője csütörtöki sajtótájékoztatóján azt mondta, felvetődik a kérdés, hogy miért hirdet a Közgép az említett két lapban.
Úgy értékelte, hogy a Közgépnek nem érdeke sem a Népszabadságban, sem a Népszavában hirdetnie, hiszen az állami megrendelések magas aránya miatt ez tulajdonképpen kidobott pénz. Emlékeztetett arra, hogy szinte a "teljes politikai ellenzék nekiesett a Közgép közbeszerzései körüli anomáliáknak", azt mondta, szerinte a vállalat "gyakorlatilag ezzel a hirdetéssel megvásárolja a hallgatást". A Népszaváról beszélve Pörzse Sándor felháborítónak nevezte, hogy "olyan újságban hirdet a Fidesz zászlóshajója, amely számtalanszor nemtelenül elárulta és belerúgott a hazájába".

Címkék: Pártok-Jobbik

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket