Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2011. Október 30. 07:37, vasárnap | Kék hírek
Forrás: MTI

Holttestet találtak egy személyautóban Budapesten

Holttestet találtak egy személyautóban Budapesten

Hozzávetőleg kétórányi időre lezárták szombat délelőtt a fővárosban a XXIII. kerületi Hősök terét, mert egy autó ablakára olyan üzenet volt kiragasztva, hogy a kocsiban veszélyes anyag van.

Mondta Kisdi Máté, a Fővárosi Tűzoltóság szóvivője az MTI-nek.

A kocsiban egy fiatal férfi holtteste feküdt - közölte. Pap Judit, a BRFK sajtóügyeletese pedig kora délután arról tájékoztatta az MTI-t, hogy egy 32 éves soroksári férfi holttestét találták meg az autóban, és az idegenkezűség feltehetően kizárható.

Az autót tizenegy óra után szállították el a térről egy szántóföldre. Ott kinyitották a járművet, és megállapították, hogy a kocsiban lévő ember halott.

A tűzoltók különféle vegyszeres dobozokat és flakonokat találtak az autóban, de a Hősök terén nem került veszélyes anyag a levegőbe - tette hozzá a Fővárosi Tűzoltóság szóvivője.

Barta Ágnes, a Fővárosi Polgári Védelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek ezt megerősítette, és elmondta: az autó kinyitásakor is figyelték, hogy mi kerül a levegőbe. A mérések nem igazolták, hogy halálos gáz szabadult volna el. Hozzátette: feltételezhetően különböző savak voltak az autóban, a kocsiablakra ragasztott papíron pedig az állt, hogy hidrogén-szulfid.

MTI

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 19. 08:08, csütörtök | Kék hírek

Élőben követték a biztonsági kamerán, így kapták el a kerékpártolvajt - Videó

Összesen kilenc bringát vitt el a tolvaj.

2024. Szeptember 10. 07:50, kedd | Kék hírek

Döbbenet, miket csinálnak egyesek a magyar autópályákon - Videó

Életveszélyes tolatások kerültek be az autópályákat fenntartó MKIF Zrt. legújabb összeállításába.

2024. Szeptember 05. 07:35, csütörtök | Kék hírek

A budapesti reptéren fogta el az NNI a québeci gyilkost

A budapesti Liszt Ferenc-repülőtéren fogták el azt az algériai-kanadai–magyar hármas állampolgárságú férfit, akit Kanadában gyilkosságért életfogytiglanra ítéltek, de májusban megszökött a börtönből; azóta keresték a hatóságok