Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2013. November 08. 12:44, péntek | Belföld
Forrás: MNO

Hamarosan jöhet az első hajlítható Samsung mobil

Hamarosan jöhet az első hajlítható Samsung mobil

Hajlított kijelzős mobilt már árul a Samsung, két éven belül már hajlékony telefon is jöhet.

Már nem kell sokat várnunk az első, ténylegesen hajlítható kijelzővel szerelt Samsung mobiltelefon bemutatására. Néhány héttel ezelőtt lepleződött le a hajlított kijelzős Galaxy Round, ám e modell kijelzője fix, a különleges kialakításon kívül a készülék olyan, mint a ma piacon lévő modellek túlnyomó többsége.

Kvon Oh Hjun, a Samsung Electronics vezetője szerint már két éven belül piacra kerülhet az első hajlítható kijelzővel rendelkező okostelefon, 2017-ben pedig már a teljesen hajlékony mobilokat is a kezünkbe vehetjük. Természetesen még sok munka van a terméken, mire az a boltok polcaira kerülhet, de elnézve a telefonos ipar elmúlt években bekövetkezett óriási fejlesztési hullámát, egyáltalán nem lehetetlen, hogy két éven belül már a fogyasztókhoz is eljut a technika.

Címkék: okostelefon, samsung

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket

2024. Szeptember 19. 15:28, csütörtök | Belföld

Árvíz - OVF: megkezdődött a Duna tetőzése a Szigetköznél