Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2013. Május 13. 13:13, hétfő | Belföld
Forrás: MTI

Hajdú-Bét - Fidesz: Bajnai Gordon viccet csinált a Hajdú-Bét károsultjainak ügyéből

Hajdú-Bét - Fidesz: Bajnai Gordon viccet csinált a Hajdú-Bét károsultjainak ügyéből

A Fidesz kikéri a károsult gazdák és családjaik nevében, hogy Bajnai Gordon egy múlt heti eseményen viccelődött a károsultak helyzetével - jelentette ki hétfői sajtótájékoztatóján Hoppál Péter.

A nagyobbik kormánypárt szóvivője emlékeztetett rá: Együtt 2014 - Párbeszéd Magyarországért választási szövetség vezetője országjárásának vásárosnaményi állomásán újságírók előtt viccelődve jelentette be, hogy talán az ő törekvései és évtizeddel ezelőtti munkájának az eredménye lehet az, hogy a jelenlegi kormány kártalanítja és megsegíti azokat a Hajdú-Bétes gazdákat, akiket annak idején kisemmiztek és földönfutóvá tettek.
Hoppál Péter szerint ez azt bizonyítja, hogy "Bajnai Gordon naponta képes felülmúlni önmagát is cinizmusban". A Fidesz szerint ennek a politikának nincsen jövője, hiszen "Bajnai Gordon üzleti és politikai munkájában is arra építette a jövőjét, hogy kivasalt mindent az emberekből".
Leszögezte: nem szabad viccelődni azokkal az emberekkel, akiket kisemmiztek, hiszen sokan egész vagyonukat vesztették el és vannak családok, ahol halálesetek is történtek a Hajdú-Bét csődjét követően.
Hoppál Péter úgy fogalmazott: ezen a viccen egyedül Bajnai Gordon nevethetett és "mekkorákat hahotázhatott akkor is, amikor a megszorító intézkedéseivel egész Magyarországot a porba sújtotta".

Címkék: Pártok-Fidesz

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket