Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2013. Június 19. 10:44, szerda | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Gombos Edina férje ölni tudna, ha asszonyára néznek

Gombos Edina férje ölni tudna, ha asszonyára néznek

Eltiltja nejét a szexi öltözékektől.

Tízévnyi házasság után is ugyanolyan szerelmes egymásba Gombos Edina és férje, Alberto, mint megismerkedésük pillanatában. Eddig soha nem hallott intim titkokat árul el a műsorvezető kubai párja arról, miért is olyan féltékeny feleségére.

– Gyönyörű szép, de persze nem csak a külső számít. Szeretem benne azt is, hogy érzelmes, megbízható, házias és okos. Kubában ismerkedtünk meg, meleg volt, egy vékony, feszes trikót viselt, és azonnal rajta felejtettem a tekintetem a gyönyörű mellén. Aztán a szemem továbbpásztázott a csípőjére, utána megnéztem a kezét, körmeit, mert ez nekem nagyon fontos – kezdte a Best magazinnak Edina férje, aki azt sem titkolja, mi jutott eszébe először, amikor megpillantotta feleségét.

– A férfiember először vigye ágyba a kiszemelt nőt, és ha ott minden rendben, akkor lehet házasságra gondolni – folytatta az egzotikus külsejű és rendkívül féltékeny Alberto.

– Azt szeretem a legjobban, ha garbót visel. Kegyetlenül féltékeny vagyok. Nemrégiben vett egy teljesen átlátszó, szexi darabot, azóta is ott lóg a szekrényben, mert nem engedem neki felvenni. Ha csak ránéz egy férfi, vagy ő fordul meg egy csinos pali után, ölni tudnék – fakadt ki a műsorvezető férje, aki sosem engedné meg kedvesének, hogy levetkőzzön egy férfimagazinban.

– Még 10 millió forintért sem engedném. Szerencsére távol áll tőle az ilyesfajta magamutogatás – tette hozzá Alberto.

Címkék: gombos edina

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 15. 08:56, vasárnap | Bulvár

Semjén Zsolt: menthetetlen, visszataszító és botrányos néhány pap közelmúltbeli botránya

Menthetetlennek, visszataszítónak és botrányosnak nevezte Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes annak a néhány papnak a közelmúltbeli botrányát, amelyek - mint mondta - \"az egyházat és a keresztény közéletet egyaránt megrázták\".

2024. Szeptember 13. 07:00, péntek | Bulvár

Az étterem kamerafelvételei alapján jött rá a NAV, hogy bevételeinek egy részét eltitkolja a cég

Nem is hinné, milyen agyafúrtak a NAV ellenőrei.

2024. Szeptember 10. 07:40, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve a horvátországi Plitvicei-tavaknál

Idősebb férfire támadt egy medve a Plitvicei-tavaknál Horvátországban, az őt ápoló orvosok szombat este közölték, a férfi állapota stabil - közölte internetes oldalán a horvát közszolgálati televízió (HRT).

2024. Szeptember 06. 08:26, péntek | Bulvár

A Nélküledet játssza a legújabb zenélő út Magyarországon

Hatvan és Lőrinci között, a 21-es főúton készült el Magyarország harmadik zenélő útburkolata