Városlista
2024. szeptember 19, csütörtök - Vilhelmina

Hírek

2012. Február 19. 14:17, vasárnap | Sport
Forrás: MTI/STOP

Gera talán tavasszal visszatérhet

Gera talán tavasszal visszatérhet

Gera Zoltán, a West Bromwich Albion magyar válogatott labdarúgója bízik benne, hogy még a mostani szezonban újra pályára léphet. A játékos november végén a bal térdében külső szalagszakadást szenvedett.

Az angol klub honlapján pénteken közölt interjúban a 32 éves középpályás elárulta: a két műtéti lehetőség közül ő a hosszabb gyógyulással járó, de biztosabb eredményt ígérő beavatkozást választotta.

"A másik lehetőség egy szintetikus szalag beültetése volt. Ez gyorsabb, három hónapos gyógyulást eredményezett volna, de sokkal nagyobb lett volna a kockázata egy újabb sérülésnek" - fogalmazott Gera, hozzátéve: elégedett a műtéttel, amely lehetővé teszi, hogy még hosszú ideig játszhasson, mert ez a célja.

A cikk szerint a játékos felépülése a vártnál gyorsabban halad, ezért nagy esély kínálkozik arra, hogy még tavasszal újra pályára léphessen. A saját bevallása szerint keményen dolgozó - úszó, szobakerékpározó, erősítő edzéseket végző - Gera reméli, hogy körülbelül két hét múlva elkezdhet kocogni.

"Lehet, hogy már az idény végén játszhatok, de egyelőre semmire sincs garancia. Természetesen nem siettetem a visszatérést, akkor szerepelek újra, ha teljesen rendben leszek. Az elsődleges cél az, hogy a következő bajnoki szezon rajtjára legyek egészséges és erős, ha ez már most tavasszal összejön, az egy bónusz" - mondta Gera, aki hangsúlyozta: biztos benne, hogy csapata kiharcolja a bennmaradást, és a következő szezonban is a Premier League-ben küzd majd. A West Brom jelenleg a 14. helyen áll a tabellán.

MTI

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 18. 07:45, szerda | Sport

Szoboszlai gól Milánóban - Videó

A Liverpool 3:1 arányban győzött a Bajnokok Ligájában.

2024. Szeptember 18. 06:00, szerda | Sport

Arne Slot elégedett Szoboszlaival, de gólokat vár tőle

Arne Slot, a Liverpool labdarúgócsapatának vezetőedzője elégedett Szoboszlai Dominik teljesítményével, ugyanakkor gólokat vár a magyar válogatott csapatkapitányától.

2024. Szeptember 14. 08:43, szombat | Sport

Sallai Roland a Galatasarayban folytatja pályafutását

Sallai Roland a török élvonalbeli Galatasaray labdarúgócsapatánál folytatja pályafutását.

2024. Szeptember 13. 20:21, péntek | Sport

Kronome Ákos: Összességében elégedettek lehetünk, megnyertük a kategóriánkat!

Hét ralipáros vágott neki a P12-es kategóriába a II. WHB Győr Ralinak. A Kronome - Pásztor rallyduó az ORC P12-es kategória első helyén ért célba.