Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2013. Március 03. 20:11, vasárnap | Belföld
Forrás: MTI

Fidesz: az emberek nem vevők többé a szocialisták hazugságaira

Fidesz: az emberek nem vevők többé a szocialisták hazugságaira

A magyar emberek nem vevők többé a szocialisták hazugságaira - reagált a Fidesz az MSZP által Magyarország ma címmel készített, vasárnap bemutatott filmre.

A szocialisták ezúttal is az emberekkel mennek szembe. Nincs ma Magyarországnak olyan zuga, ahol ne jelezték volna már, hogy nem kérnek a baloldal gyűlöletkampányából, ők most mégis folytatják - áll a Fidesz-frakció MTI-hez eljuttatott közleményében.
A Fidesz szerint az MSZP százmilliókat költ arra, hogy gyűlölettel árassza el az országot.
"A szocialisták kampányából a kétségbeesés ordít: ők is érzékelik, hogy a magyar emberek nem vevők többé a hazugságra, a mocskolódásra" - fogalmaztak, hozzátéve, hogy a szocialisták egyszer már tönkretették az országot, éppen ezért a magyar emberek nem kérnek többé a veszélyes gazdaságpolitikájukból.
Az MSZP kétségbeesésében egyre csak süllyed a gyűlölettel teli világába, ahol csak uszítás és hergelés van. A magyarok azonban soha többé nem akarnak velük együtt süllyedni. "Talpra álltunk, és Magyarország ma jobban teljesít, mint korábban" - zárul a közlemény.
Mesterházy Attila, az MSZP elnöke vasárnap a húszperces kisfilm bemutatását követően újságíróknak elmondta: a film annak a január közepén kezdődött, Magyarország ma elnevezésű kampánynak a része, amelynek végén, jövő szombaton a Papp László Budapest Arénában tartanak évértékelő rendezvényt. A filmben egyebek mellett az hangzik el, hogy Orbán Viktor kormányzása tönkretette az országot, a kormánypropaganda pedig elszakadt a valóságtól. Közölte azt is: a kampány egésze 15-16 millió forintba került, ebben benne van az Orbán Viktort, Matolcsy Györgyöt és Hoffmann Rózsát ábrázoló óriásplakátok és a kampányfilm költsége is.

Címkék: Pártok-Fidesz

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket