Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2020. Március 07. 08:58, szombat | Belföld
Forrás: infovárosok

Évekig lopta az áramot és a gázt, komplett rendszereket épített ki - VIDEÓ

Évekig lopta az áramot és a gázt, komplett rendszereket épített ki - VIDEÓ

A gárdonyi nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki a gyanú szerint évek óta illegálisan vételezte az áramot és a gázt ingatlanának területén – közölte a rendőrség.

A nyomozás adatai alapján az 55 éves férfi – illegálisan rácsatlakozva az áramszolgáltató, valamint a gázszolgáltató vezetékeire – évek óta jogosulatlanul vételezett áramot és földgázt ercsi lakóingatlanán, valamint az annak szomszédságában található cég telephelyén.

A gyanúsított az elektromos áram, valamint a földgáz méretlen és szabálytalan vételezésével jelentős kárt okozott a szolgáltatóknak.

Bejelentésre a nyomozók csütörtökön megjelentek a férfi ercsi ingatlanának területén, ahol megtalálták a jogtalanul nyert energia tárolására és felhasználására szolgáló komplett rendszereket.

A férfit a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki, az általa használt berendezéseket pedig további vizsgálatok elvégzése céljából lefoglalták.

A Gárdonyi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást egy ercsi lakos ellen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket