Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2013. December 02. 13:19, hétfő | Külföld
Forrás: MNO

Elképesztő siker volt a fekete péntek

Elképesztő siker volt a fekete péntek

Rekordot döntött a híressé vált fekete péntek, ugyanis minden eddiginél több termék talált gazdára.

Amerikában hosszú ideje nagy hagyománya van a fekete pénteknek. Ezen a napon képletesen gyászba borulnak a kereskedők, ugyanis olyan kedvezménnyel „kénytelenek” portékájukat árulni, mely minden eddiginél nagyobb mértékű.

Az okostelefonok terjedésével egyre több és több termék talált gazdára, idén pedig minden rekordot megdöntöttek, legalábbis az Adobe kutatása szerint, a cég ugyanis 25 százalékos növekedést regisztrált az előző évi adatokhoz képest.

Az okoskészülékekről 118 százalékkal több vásárlást regisztráltak, mint 2012-ben, illetve azt is fontos megemlíteni, hogy az összes eladás 75 százalékát már az internetes áruházakban bonyolították le.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 18. 06:00, szerda | Külföld

Mario Draghi: Európa drámai változások előtt áll

2024. Szeptember 17. 15:04, kedd | Külföld

Gátszakadás Lengyelországban, 25 ezres települést árasztott el a víz - Videó

A Lengyelországban található 25 ezer fős Klodzkót érte ez az árvíz, ahol az átszakadt gát teljesen elöntötte a települést.

2024. Szeptember 17. 07:46, kedd | Külföld

Másfél millióra emelte az orosz katonai állomány létszámát Vlagyimir Putyin

Száznyolcvanezer fővel másfél millióra növeli az orosz fegyveres erők katonai állományának létszámát Vlagyimir Putyin orosz elnök hétfőn kiadott rendelete.

2024. Szeptember 17. 07:37, kedd | Külföld

Újabb merényletet terveztek Donald Trump ellen

Donald Trump köszönetet mondott hétfőn az amerikai Titkosszolgálatnak és a hatóságoknak azért, hogy megakadályozták az ellene készülő merényletet, miközben Joe Biden elnök elítélte a megkísérelt politikai gyilkosságot.