Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2018. Február 12. 11:49, hétfő | Bulvár
Forrás: mti

Díjnyertes cirkuszműsorával országjáró turnéra indul ifjabb Richter József és csapata

Díjnyertes cirkuszműsorával országjáró turnéra indul ifjabb Richter József és csapata

Magyarországi turnéra indul márciusban ifj. Richter József és csapata, aki feleségével együtt a közelmúltban nyerte el az Arany Bohóc-díjat Monte Carlóban - hangzott el az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli műsorában.

Legújabb produkciójukban, amelyet március 15-én Budapesten, a Magyar Nemzeti Cirkuszban mutatnak be, a Monte Carló-i cirkuszfesztiválon nagy sikert aratott műsorszámok is szerepelnek.

A műsort a sikerre való tekintettel az Aranybohóc a porondon címmel láthatja majd a közönség országszerte - mondta ifj. Richter József, aki feleségével együtt január 21-én nyerte el a 42. Monte Carló-i Nemzetközi Cirkuszfesztivál fődíját, az Arany Bohóc-díjat.

A Magyar Nemzeti Cirkusz igazgatójaként is tevékenykedő artista ismertetése szerint a fővárosi premier után egyebek mellett Miskolcon, Nyíregyházán, Debrecenben mutatják be a produkciót. Júliusban és augusztusban pedig Balatonlellén láthatja a közönség.

A 2018-as Monte Carló-i seregszemle versenyprogramja január 18. és 21. között négy napon át, A és B műsorrendben zajlott, ezeken a magyar artisták három különböző számmal létek fel.

Ifjabb Richter József és felesége Merrylu a Pas de deux - Balett lóháton című számot adta elő, amelyben a nő férje fején és vállán mutatott be különböző trükköket, miközben a férfi két ló hátán vágtatott körbe-körbe a porondon.

Minden műsorban bemutatták emellett nagyszabású egzotikus állatszámukat, amelyben több mint 30 állattal, zebrákkal, tevékkel, elefántokkal és zsiráfokkal dolgoznak együtt, továbbá fellépett ifj. Richter József lovas akrobata csoportja is, akik a már jól ismert, klasszikus magyar számukat mutatták be. A cirkuszművész elmondta, hogy összesen nyolcszor léptek porondra a seregszemlén és minden alkalommal állva tapsolta őket a közönség a zsűrivel együtt.

Fotó: magyarnemzeticirkusz.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:57, péntek | Bulvár

A Deltát vezető mesterséges intelligencia a műsor képeinek szerkesztésében is részt vesz

Nemcsak a Delta műsorvezetője a Bíró Ada nevű mesterséges intelligencia, már a műsor képeinek szerkesztésében is részt vesz - hangzott el az M1 aktuális csatorna csütörtöki adásában.

2024. Szeptember 15. 08:56, vasárnap | Bulvár

Semjén Zsolt: menthetetlen, visszataszító és botrányos néhány pap közelmúltbeli botránya

Menthetetlennek, visszataszítónak és botrányosnak nevezte Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes annak a néhány papnak a közelmúltbeli botrányát, amelyek - mint mondta - \"az egyházat és a keresztény közéletet egyaránt megrázták\".

2024. Szeptember 13. 07:00, péntek | Bulvár

Az étterem kamerafelvételei alapján jött rá a NAV, hogy bevételeinek egy részét eltitkolja a cég

Nem is hinné, milyen agyafúrtak a NAV ellenőrei.

2024. Szeptember 10. 07:40, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve a horvátországi Plitvicei-tavaknál

Idősebb férfire támadt egy medve a Plitvicei-tavaknál Horvátországban, az őt ápoló orvosok szombat este közölték, a férfi állapota stabil - közölte internetes oldalán a horvát közszolgálati televízió (HRT).