Városlista
2024. november 13, szerda - Szilvia

Hírek

2012. Január 30. 08:00, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Barabás Éva nagyon "kétszínű"

Barabás Éva nagyon

A külföldi sztárvilágban egy ideje új trend hódít, de amikor Barabás Éva a követője lett, azon még a kollégái is meglepődtek, mert szerintük teljesen megváltozott!

Az RTL Klub műsorvezetője régóta híres arról, hogy szereti az extrém frizurákat, és a tépett fazon már-már a védjegyének számít. A mai napig előfordul, hogy a fodrásznál valaki "barabásévis" hajat szeretne vágatni magának. Ám a festéssel eddig visszafogott volt, csupán a vörös melírcsíkokkal kísérletezett. De egy új trend őt is magával ragadta, ami külföldön már nagy divat: mégpedig, amikor a tincsek egyik fele világos, míg a másik sötét árnyalatú. Éppen ezért ő is befestette a haját, amitől még a kollégái is elájultak, hogy mennyire karakteres és friss lett a megjelenése. Már csak az a kérdés, hogy nem bánja, ha emiatt kétszínűnek nevezik...

Címkék: Barabás Éva, RTL Klub

Ezek érdekelhetnek még

2024. November 12. 08:25, kedd | Bulvár

Eldőlt: Jövőre nem lesz Balaton Sound

A jövő évben, 2025-ben nem rendezik meg a Balaton Sound fesztivált - közölték a szervezők hétfőn az MTI-vel.

2024. November 11. 08:01, hétfő | Bulvár

Pénteken már nyitnak a budapesti karácsonyi vásárok

Két karácsonyi vásár nyílik november 15-én, pénteken Budapesten; a Szent István téren az Advent Bazilika, a Vörösmarty téren pedig a Vörösmarty Classic Xmas - tudatták a szervezők közleményben az MTI-vel vasárnap.

2024. November 07. 07:56, csütörtök | Bulvár

Magyarország a 2025-ös és 2026-os évet a Magyar Tudomány Éveként ünnepli

Az Országgyűlés döntése alapján Magyarország a 2025-ös és 2026-os évet a Magyar Tudomány Éveként ünnepli, a Magyar Tudományos Akadémia és annak Könyvtára alapításának 200 éves évfordulójának alkalmából.

2024. November 05. 08:02, kedd | Bulvár

A hazai liba- és kacsatermékeket ajánlja Márton napra a terméktanács

A november 11-i Márton nap elmaradhatatlan eleme a libapecsenye és az új bor, amelyet ilyenkor szokás először megkóstolni.