Városlista
2024. szeptember 19, csütörtök - Vilhelmina

Hírek

2019. December 06. 12:48, péntek | Külföld
Forrás: mti

Az egészségügy és a Brexit érdekli leginkább a brit választókat

Az egészségügy és a Brexit érdekli leginkább a brit választókat

Az egészségügy helyzete és a Brexit érdekli leginkább a brit választókat - mondta Magyarics Tamás külpolitikai szakértő péntek reggel az M1 csatornán.

A szakértő elmondta, a december 12-ei választások előtt a Munkáspárt azt ígérte, hogy növelni fogja az egészségügyre szánt kiadásokat, míg a konzervatívok az egészségügyi dolgozók létszámát bővítenék.

A Brexit esetében a konzervatívok a 2020. január 1-jei kilépést ígérik, míg a Munkáspárt az unió elhagyásának újratárgyalásával kampányol.

Magyarics Tamás elmondta azt is, hogy Jeremy Corbynnak, a Munkáspárt vezetőjének támogatottsága nagyon alacsony, a pártja is népszerűbb nála, miközben Boris Johnson miniszterelnök - a felmérések szerint - elfogadottabb, mint a Konzervatív Párt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 18. 06:00, szerda | Külföld

Mario Draghi: Európa drámai változások előtt áll

2024. Szeptember 17. 15:04, kedd | Külföld

Gátszakadás Lengyelországban, 25 ezres települést árasztott el a víz - Videó

A Lengyelországban található 25 ezer fős Klodzkót érte ez az árvíz, ahol az átszakadt gát teljesen elöntötte a települést.

2024. Szeptember 17. 07:46, kedd | Külföld

Másfél millióra emelte az orosz katonai állomány létszámát Vlagyimir Putyin

Száznyolcvanezer fővel másfél millióra növeli az orosz fegyveres erők katonai állományának létszámát Vlagyimir Putyin orosz elnök hétfőn kiadott rendelete.

2024. Szeptember 17. 07:37, kedd | Külföld

Újabb merényletet terveztek Donald Trump ellen

Donald Trump köszönetet mondott hétfőn az amerikai Titkosszolgálatnak és a hatóságoknak azért, hogy megakadályozták az ellene készülő merényletet, miközben Joe Biden elnök elítélte a megkísérelt politikai gyilkosságot.