Hírek
2011. Július 26. 07:53, kedd |
Bulvár
Forrás: Story Online
Anyagi helyzetéről mesélt Klapka
Klapka György lányával és rengeteg arannyal érkezett a Mokka stúdiójába. Az aranyember elmondta, évekkel ezelőtt tisztában volt azzal, hogy aranyba érdemes fektetni pénzünket, évi akár 25%-os hasznot húzva ezen.
Klapka soha nem titkolta anyagi helyzetét, ám aranyrúdjait ritkán mutatja meg kamerák előtt, mint a minap.Most a TV2 Mokkájában azt is megosztotta a nézőkkel, hogy hat páncélszekrénnyi aranytartaléka van, de pontos mennyiséget nem mondott. Kárász Robi először arról faggatta az üzletembert, hogy van-e 88 kilónyi nemesfémje (ennyi a műsorvezető testsúlya), de később inkább arra intette az aranyembert, hogy ne nyilatkozzon erről, mert ez lehet, hogy nem veszi jól ki magát.
Klapka ezért inkább arról beszélt, hogy az arany évezredek óta érték volt és még évezredekig az lesz, így ha abba fekteti valaki a pénzét, nem tévedhet nagyot, ő is jó üzleti érzékének köszönheti a meggazdagodását.
Ezek érdekelhetnek még
2024. November 12. 08:25, kedd | Bulvár
Eldőlt: Jövőre nem lesz Balaton Sound
A jövő évben, 2025-ben nem rendezik meg a Balaton Sound fesztivált - közölték a szervezők hétfőn az MTI-vel.
2024. November 11. 08:01, hétfő | Bulvár
Pénteken már nyitnak a budapesti karácsonyi vásárok
Két karácsonyi vásár nyílik november 15-én, pénteken Budapesten; a Szent István téren az Advent Bazilika, a Vörösmarty téren pedig a Vörösmarty Classic Xmas - tudatták a szervezők közleményben az MTI-vel vasárnap.
2024. November 07. 07:56, csütörtök | Bulvár
Magyarország a 2025-ös és 2026-os évet a Magyar Tudomány Éveként ünnepli
Az Országgyűlés döntése alapján Magyarország a 2025-ös és 2026-os évet a Magyar Tudomány Éveként ünnepli, a Magyar Tudományos Akadémia és annak Könyvtára alapításának 200 éves évfordulójának alkalmából.
2024. November 05. 08:02, kedd | Bulvár
A hazai liba- és kacsatermékeket ajánlja Márton napra a terméktanács
A november 11-i Márton nap elmaradhatatlan eleme a libapecsenye és az új bor, amelyet ilyenkor szokás először megkóstolni.