Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2013. Április 15. 05:00, hétfő | Belföld
Forrás: MTI

A közönyös fiatalok megnyerését tűzte ki célul a Jobbik

A közönyös fiatalok megnyerését tűzte ki célul a Jobbik

A közönyös fiatalok megnyerését nevezte egyik legfontosabb feladatának a Jobbik ifjúsági tagozatának vasárnap megválasztott első elnöke.

Farkas Gergely, az ellenzéki párt parlamenti képviselője programját újságíróknak ismertetve azt mondta, célja, hogy a Jobbik ifjúsági tagozata a legdinamikusabban fejlődő ifjúsági politikai szervezetből a legnagyobbá váljon.
Elmondta, a tagozat vasárnapi kongresszusán létrejött új, világosabb szervezeti struktúra ehhez új lendületet adhat. A Jobbik 2011-ben létrehozott ifjúsági szervezetét korábban egy a párt elnöksége által kinevezett szervezőbizottság irányította, most pedig saját tagjai közült választott elnököt az immár több mint 120 településen jelen lévő szervezet - fűzte hozzá.
Farkas Gergely kiemelt feladatai között említette a fiatalok kivándorlásának csökkentését, valamint az oktatás minőségének javítását. Kiemelte, egyik első javaslatuk, hogy az állam támogassa az első középfokú nyelvvizsga megszerzését.
Balczó Zoltán, a párt alelnöke hangsúlyozta, a Jobbik vezetése két év után most látta elérkezettnek az időt, hogy az ifjúsági szervezet önállósulva még jobban "ki tudja használni a fiatalok kreativitását". Hangsúlyozta, fontosnak tartják megőrizni népszerűségüket a fiatalok körében, ehhez pedig a fiatalok bevonására van szükség.

Címkék: Pártok-Jobbik

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket