Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2013. November 04. 12:49, hétfő | Belföld
Forrás: MTI

A Jobbik egy 2010-es bizonyítékhamisítással vádolja a Fideszt

A Jobbik egy 2010-es bizonyítékhamisítással vádolja a Fideszt

A bajai bizonyítékhamisítás nem példátlan a rendszerváltozás óta, hiszen a Fidesz 2010-ben hasonló eszközökkel élt - mondta az ellenzéki párt szóvivője hétfői budapesti sajtótájékoztatóján.

Dúró Dóra közölte: a bajai választás után nyilvánosságra került videóról Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője úgy nyilatkozott, hogy a rendszerváltozás óta először keveredik bizonyítékhamisítási ügybe egy parlamenti párt.
Dúró Dóra levetítette azt a 2010 áprilisában nyilvánosságra került felvételt, amelyen egy eltorzított hangú férfi arról beszél, hogy az MSZP központi online-adatbázist állított fel, amelyben a választópolgárok személyes adatait folyamatosan gyűjti és kezeli.
Ezután ismét levetítették a videót az azon szereplő férfi hangjának eltorzítása nélkül. A szóvivő elmondása szerint közismert, hogy a videón Kádár Tibor, a Fidesz aktivistája szerepel mint az MSZP állítólagos aktivistája.
Tehát nem egyedüli eset, amit a MSZP elkövetett Baján. A Fidesz és az MSZP egyaránt nemtelen eszközöket használt a választások megnyeréséért, mert a hatalom megszerzéséért bármire képesek - mondta Dúró Dóra.

Címkék: Pártok-Jobbik

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket