Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2011. Október 16. 07:23, vasárnap | Életmód
Forrás: STOP

A borosüveg alkatúak ne igyanak alkoholt

A borosüveg alkatúak ne igyanak alkoholt

Állandóan küzdenie kell a tökéletes alakért? A hot! magazin megmutatja, milyen módszerekkel lehet néhány hét alatt megszabadulni a súlyfeleslegtől.

Borosüveg alkat
Az ilyen testalkatú hölgyekre jellemző, hogy a pluszkilók a has közepén és alján, illetve a combon helyezkednek el, és leginkább borosüvegre emlékeztetik az embert.

Mitől alakul ki?
A sok cukor és felesleges kalória felhalmozódik az ember derekán, hasán, combján, de sok esetben a túlzott alkoholfogyasztás is szerepet játszik benne. Ez az életmód az ember testén is meglátszik: a szervezet nem képes ennyi kalóriát feldolgozni, így eltárolja.

Tüntesse el
- Teljesen fel kell hagynia az alkoholfogyasztással, mert a legtöbb súlyfelesleget ez okozza. Fogyasszon sok avokádót és joghurtot, mert ezek segítenek pótolni a szükséges cukormennyiséget a szervezetében!
- A különböző olajos magvak a zsírégetésben játszanak fontos szerepet, a segítségükkel könnyen eltüntetheti a hasán felhalmozódott felesleget.
- Rendszeresen egyen friss halat, nyers vagy párolt zöldségeket és gyümölcsöket.
- A mozgást se felejtse el: hetente háromszor fusson ötven percet, majd egy tízperces levezető kocogással zárja az edzést! Pár hét alatt látványos eredményeket érhet el.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 19. 15:29, csütörtök | Életmód

Nagy Márton: tervben van a fogyasztóvédelmi intézményrendszer megerősítése

Jelenleg vizsgálat zajlik a Microsoft és a Temu ellen.

2024. Szeptember 19. 06:00, csütörtök | Életmód

NMHH: az internethasználatban Magyarország az első tíz között van az Európai Unióban

Az elmúlt évtizedben gyorsabban nőtt az internethasználók aránya Magyarországon, mint más uniós országokban, így az ország a webhasználatban nagyot lépett előre

2024. Szeptember 18. 06:00, szerda | Életmód

Nagy Márton: ösztönözni kell a mesterséges intelligencia vállalati felhasználását

A kormány kiemelt célja a hazai kkv-k versenyképességének fejlesztése, ehhez ösztönözni kell a mesterséges intelligencia (MI) vállalati felhasználását

2024. Szeptember 18. 06:00, szerda | Életmód

Szeptember végén kerül a mozikba a Kaláka együttesről szóló dokumentumfilm

Szeptember 26-tól vetítik országszerte a mozik a legendás Kaláka együttesről szóló, Kaláka - a Kárpátoktól a Karib-tengerig című egész estés dokumentumfilmet, Pigniczky Réka rendezését.